Woonmaand 2022

Het is weer herfst en bijna oktober, dé woonmaand. Tijd om je huis extra gezellig en winterklaar te maken! Tijdens de woonmaand hebben we fijne aanbiedingen en een extra portie inspiratie voor jou.

De winkel is iedere woensdag en donderdag geopend van 10:00 tot 17:30 en natuurlijk kun je ook op afspraak bij ons langs komen.

Woonmaand sale

Op 1 oktober om 00:00 start onze online woonmaand sale met korting tot wel 70%. Wil je weten welke items straks met korting verkrijgbaar zijn neem dan alvast een kijkje! De nieuwe prijzen zullen om 00:00 automatisch op de website verschijnen. De woonmaand sale kun je hier vinden.

Nieuwe collectie

Enorme serveerplank, hapjesplank, decoratie plateau, essenhout, seizoenstafel

Er komen weer veel originele ‘nieuwe” producten online, de afgelopen weken hebben we een hoop ingekocht en hebben we hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen. Van grote serveerplanken tot kasten. Unieke items die je huis voorzien van een echte eyecatcher en alvast originele cadeaus voor de feestdagen! Tijdens de woonmaand lichten we deze bijzondere producten extra uit op sociale media, dus wil je niet misgrijpen hou ons dan goed in de gaten!

Gepersonaliseerd cadeau

Het lijkt nu nog ver weg maar voor je het weet staan ook de feestdagen weer voor de deur. Wil je een origineel gepersonaliseerd cadeau geven met sinterklaas of kerst? Dan zoek jij onze snijplank met eigen tekst! Op tijd alles in huis hebben? T/m 15 november krijg je € 5,- extra korting! Kleine bestellingen kunnen met korting via de website geplaatst worden, gebruik hiervoor code Kerst5. Alle bestelling die met kortingscode zijn gedaan worden uiterlijk 30 november verzonden, afhalen kan op afspraak.

Wil jij je personeel verrassen met een gepersonaliseerde snijplank voor in het kerstpakket? Bijvoorbeeld met alle namen van de personeelsleden er op of met jou bedrijfslogo? Het is allemaal mogelijk! Voor grote oplagen en speciale wensen vragen we je een mail te sturen naar info@hethoutje.nl dan doen we je een passend aanbod.

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
0

Start typing and press Enter to search

Het Houtje vast - bedrijfsfilm