Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact op

Veel gestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland:

Volgbaar brievenbus pakket: € 4,-
Standaard pakket: € 7,- (bij bestelling vanaf € 75,- is verzenden gratis)
Meubelbezorgdienst: € 75,- (waddeneilanden in overleg)

Pakketten worden verzonden via Post NL, je ontvangt automatisch een track trace code om jouw pakket te volgen.
Deze code ontvang je op het moment dat wij het pakket hebben afgeleverd bij een Post NL punt.

Voor het bezorgen van meubels nemen wij contact op om een leverdatum af te spreken. Natuurlijk kun je meubels ook afhalen in Heeten.
Onze winkel is open op woensdag en donderdag, andere dagen mogelijk op afspraak.

Buitenland:

Naar België / Duitsland tot 10 kg: € 12,50
Naar België / Duitsland tot 30 kg: € 17,50
Meubelbezorgdienst naar België / Duitsland: op aanvraag

Overige landen op aanvraag.

Wat is de levertijd?

Wij verzenden jouw bestelling binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling. Dit betekend dat je het pakket binnen 4 dagen na ontvangst van de betaling in huis hebt. Helaas kunnen wij geen rekening houden met mogelijke vertragingen bij post NL.

Touwlampen maken wij per bestelling op lengte, hierdoor hebben deze een levertijd van maximaal 7 dagen.

Bij maatwerk kan het zijn dan de levering langer duurt dan aangegeven. Wij brengen je altijd op de hoogte en streven ernaar om bestellingen met maatwerk binnen 14 dagen te verzenden. Met uitzondering van grote bestellingen.

Heb je een product snel nodig? Neem dan even contact met ons op.

Kan ik de producten ook in het echt komen bekijken?

Ja, dat kan! Onze winkel in Heeten is open op woensdag en donderdag van 10:00 tot 17:30. Overige dagen ben je welkom op afspraak.

Waar kan ik een bestelling afhalen?

Je kunt een bestelling op woensdag en donderdag van 10:00 tot 17:30 en op afspraak afhalen in Heeten. Het is wel prettig als je ons van te voren even laat weten dat je een bestelling komt ophalen dan kunnen wij deze voor je klaar zetten.

Adres: portlanderdijk 54, 8111MC Heeten.

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt betalen via ideal of overschrijving per bank. Kom je de bestelling afhalen dan kun je bij onze winkel ook pinnen, contant betalen mag ook maar dan graag gepast.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Wij doen er alles aan om het bestelproces, en de levering zo goed mogelijk te laten verlopen. Als er toch iets mis is gegaan, kun je ons altijd contacteren. Je kunt mailen naar: info@hethoutje.nl of telefonisch contact opnemen met Lucas van Bedijk: 0642482069.

Ik ben niet tevreden, kan ik het product retour sturen?

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen annuleren / retourneren. Lees alles over retourneren.

Wat te doen als ik een beschadigd artikel heb ontvangen?

Indien je een artikel hebt ontvangen dat defect of beschadigd is, zullen wij het product voor je vervangen of repareren mits de schade aan het product niet door de verzending is ontstaan. Het verzenden van producten is op risico van de koper. De kosten voor het terugsturen of ophalen van het product zijn op onze kosten, als duidelijk is dat de schade aan het product er al was toen wij het verzonden.

Uiteraard verpakken wij onze producten zeer zorgvuldig. Geen risico nemen? Je kunt je bestelling ook verzekerd laten verzenden of komen afhalen.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Waar vind ik informatie over het herroepingsrecht?

Herroepingsrecht is het recht voor de consument om een product dat online is besteld binnen een bepaalde termijn te annuleren / retourneren. Alle informatie hierover vind je hier.

Wat betekent 14 dagen retourrecht?

Bij online aankopen heb je wettelijk het recht om een product te retourneren. Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te annuleren. Dit betekent dat je ons binnen deze termijn op de hoogte stelt en het herroepingsformulier invult.

Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Het retour sturen is op kosten van de koper. Deze bedragen € 6,95 voor een pakket tot 10 kg via Post NL. Overige tarieven kun je opzoeken op http://www.postnl.nl

Heb je gebruik gemaakt van levering d.m.v. meubeltransport? Dan kun je het product alleen via ons af laten halen voor een vaste prijs van € 75,-.

Bezorgen jullie ook kasten?

Grote meubels kunnen wij bezorgen met de meubelbezorgdienst. Als het ons lukt bregen wij de bestelling zelf, en anders laten we deze bezorgen door DHL.

Levering: op de begane grond tot aan de voordeur of in de hal.
In overleg helpen wij de kast binnen te plaatsen of naar boven te brengen (enkel bij aanwezigheid van een lift).

Demontabele kasten kunnen in overleg gemonteerd worden.

0

Begin met typen en druk op enter om te zoeken