De kleine letters

Retourneren, zo doen we dat

Retourneren, zo doen we dat

Bestelling annuleren. Heb je online een product gekocht en wil je deze retourneren? Dat is geen probleem! Na ontvangst van de bestelling heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te annuleren. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Je moet hiervoor wel gebruik maken van het herroepingsformulier. Vul het formulier in en voeg deze bij het te retourneren product.

Retourneren. Het artikel dient in originele staat en verpakking te worden teruggestuurd, zelf afgeven en / of ruilen ook op afspraak bij onze werkplaats: Portlanderdijk 54, 8111MC Heeten. Neem voor het retour brengen van producten altijd eerst contact met ons op. Producten die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking kunnen wij in behandeling nemen, maar de kosten zijn voor jou als klant.

Kosten. Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor jou rekening. Bij pakket verzending kun je zelf de bezorgdienst kiezen, de tarieven zijn bijvoorbeeld te vinden bij Post NL, DPD en DHL. Bij levering op een pallet of meubelbezorgdienst door Het Houtje, zal Het Houtje de retourzending regelen en € 1,- incl. btw per gereden kilometer (heen-en terugweg) in rekening brengen. Gebaseerd op de snelste route via Goolge maps.

Geld terug. Na ontvangst / afhandeling krijg je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, het aankoopbedrag + eventuele verzendkosten retour. Terugbetaling gaat in principe op dezelfde manier als de betaling bij de bestelling.

Product gekocht in de winkel? Aankopen die gedaan zijn in onze winkel kun je ruilen met bon binnen 14 dagen. Dit kan tijdens openingstijden of op afpraak.

Hiervoor kun je ook bij ons terecht

Houtsnijwerk, meubels op maat, inspiratie voor jouw project en ander maatwerk

0

Start typing and press Enter to search