Muurschilderingen en decoratief schilderwerk.

Een muurschilderingen kun je in veel verschillende ruimtes toepassen, in de kinderkamer, woonkamer of in een wachtruimte bijvoorbeeld. Een animatiefiguur, je lievelingsdier, een landschap of eigen ontwerp fleuren de ruimte op!

Ook kan een muurschildering toegepast worden om een ruimte meer sfeer te geven of om nadruk te leggen op een eigen stijl. Denk bijvoorbeeld aan een muurschildering voor een winkel, kantoor of praktijk. Een mooie manier om reclame te maken, de tijd die een klant in de wachtkamer doorbrengt leuker maken of rustgevende omgeving te creëren voor je personeel.

Van kleine afbeelding tot complete muur

Wij maken muurschilderingen van klein tot groot. Of je nu één animatiefiguur op je muur wilt laten schilderen of een compleet decor met meerdere personages. Het is mogelijk om een afbeelding aan te leveren of door ons een ontwerp te laten maken.

Met een opleiding decoratief schilderen en vele jaren ervaring kan ik (Elske) voor jou een mooie muurschildering maken. Ik werk met hoogwaardige acrylverf die jarenlang kleurvast is. Met één figuur ben ik binnen een paar uurtjes klaar, een hele muur lukt normaal gesproken binnen twee dagen.

Prijzen

Je hebt al een wandschildering vanaf € 75,- inclusief materiaal. Binnen een straal van 25 km vanaf Heeten rekenen wij geen voorrijkosten. De voorrijkosten voor de rest van Nederland zijn afhankelijk van de plaats.

Aan de hand van de afbeelding en de gewenste afmeting maken wij een vaste prijs. Ben je benieuwd naar de prijs voor jouw muurschildering? Mail ons de afbeelding met de gewenste afmeting dan ontvang je zonder verdere verlichtingen een offerte.

Belettering en decoratief schilderwerk

Naast wandschilderingen maken wij ook decoratief schilderwerk en belettering. Een naam op een dekenkist, wegwijzers voor een bruiloft en diverse imitatietechnieken behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk de voorbeelden van projecten schilderwerk.

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
0

Start typing and press Enter to search

Workshop houtbrandenHouten snijplanken, hapjesplanken, broodplanken, hygiëne en onderhoud