De kleine letters

Levering en levertijden

De levering en levertijden

Nederland pakketpost

De verzendkosten voor levering binnen Nederland bedragen € 4,- voor een brievenbus pakje en € 8,- voor een standaard pakket. Bij bestellingen vanaf € 100,- is verzenden gratis. Pakketten worden verzonden via Post NL, je ontvangt automatisch een track & trace code om jouw pakket te volgen.

 

Levertijd

Wij verzenden jouw bestelling binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling. Dit betekent dat je het pakket binnen 4 dagen na ontvangst van de betaling in huis hebt. Helaas kunnen wij geen rekening houden met mogelijke vertragingen bij Post NL.

 

Meubeltransport

Grote items en meubels kunnen niet verzonden worden met pakketpost. Deze kun je laten bezorgen, de meubelbezorgdienst kost € 50 – € 125,- afhankelijk van de plaats. Voor de waddeneilanden kunnen toeslagen nodig zijn.

Vaak komen wij de bestelling persoonlijk brengen, lukt dit niet maken we gebruik van DHL. Je kunt tijdens je bestelling de plaats en postcode invullen om de bezorgkosten te berekenen.

Voor het bezorgen van meubels nemen wij contact op. Bezorgen doen wij doorgaans op werkdagen van 10:00 tot 17:00. Als het door ons voorgestelde tijdstip niet uitkomt proberen we rekening te houden met jouw voorkeuren. Echter bezorgen wij het liefst al onze producten persoonlijk zodat we weten dat het goed aankomt. Om dit in te plannen vragen we ook van jouw kant om soepel te zijn en mee te denken in de mogelijkheden! Natuurlijk kun je meubels ook afhalen in onze winkel in Heeten.

 

België 

De verzendkosten voor levering binnen Nederland bedragen € 7,- voor een brievenbus pakje en € 15,- voor een standaard pakket. Bij bestellingen vanaf € 150,- is verzenden gratis.

Meubelbezorgdienst naar België is afhankelijk van de woonplaats tussen de € 125,- en 235,-.

Overige landen:

Wil je een bestelling plaatsen en die buiten Nederland of België laten bezorgen? Neem dan even contact met ons op!

Hiervoor kun je ook bij ons terecht

Houtsnijwerk, meubels op maat, inspiratie voor jouw project en ander maatwerk

1

Begin met typen en druk op enter om te zoeken