Woonmaand 2020

Het is weer herfst en bijna oktober, de woonmaand! Tijd om je huis extra gezellig en winterklaar te maken, zeker nu we meer thuis zijn dan anders!

Tijdens de woonmaand hebben we iedere week een fijne aanbieding, maak je kans op leuke prijzen en zorgen we voor een extra portie wooninspiratie! We zijn extra geopend op zaterdag 17 en zaterdag 31 oktober, ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor privé winkelen. Kortom een maand vol leuks, wij hebben er zin in! Zien we je binnenkort?

Aanbiedingen:

Canvas kussen, tuinkussens, legertent zitzak

De hele maand hebben we verschillende acties en aanbiedingen, je kunt die hier terugvinden.

We starten de woonmaand alvast met een stapelkorting tot 50% op alle canvas kussens! Bekijk hier alle canvas kussens.  Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

De laatste touwkrukken, nu uitzoeken voor € 20,- per stuk! Bekijk ze hier.

 

Winactie, workshop graveren:

Vanaf donderdag 1 oktober maak je kans op deelname aan de workshop “Machinaal graveren: naambordje of onderzetter maken”. We geven 4x een workshop voor 2 personen weg.  Meedoen kan via Facebook en Instagram. Het enige wat je hoeft te doen is de persoon taggen die je mee wilt nemen als jij wint. SUCCES!

Woonmaand, oktober 2020, Het Houtje

Wat gaan we doen?
Op een macbook werk je individueel een ontwerp uit voor een eigen naambordje, huisnummer of onderzetter. Je ontwerp (tekst of afbeelding) gaan we daarna met de laserprinter op het hout branden. De buitenvorm van het bordje mag je zelf zagen met de tafel-decoupeerzaag. Je neemt het bordje dezelfde dag nog mee naar huis, als je hem thuis aflakt kun je hem ook buiten gebruiken.

Met wie?
De workshop word gegeven door Tetem in het kader van de maakmeemaand. Er is plek voor totaal 8 deelnemers, per 2 personen zit je aan een eigen tafel op ruime afstand. Ook aan tafel kun je 1,5 meter afstand houden als je niet uit hetzelfde gezin komt. Het gebruik van machines gaat om de beurt, desinfectiemiddel is aanwezig. Verder zorgen wij voor een gezellige sfeer, drankjes en wat lekkers!

Wanneer? Dinsdag 13 oktober van 13:30 tot 16:00

Waar? Portlanderdijk 54, 8111 MC Heeten

Spelregels:

1.  Deze winactie is georganiseerd door Het Houtje.
2. Iedereen die deel wilt nemen aan deze workshop kan deelnemen aan deze winactie, door bij ons bericht op Facebook of Instagram de persoon te taggen met wie je zou willen deelnemen. Je mag ook via beide meedoen.
3. Meedoen kan t/m dinsdag 6 oktober 20:00 vlak daarna maken wij de winnaars bekend (voor 20:30).
4. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
5. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen en alleen geldig bij deelname op 13 oktober. Kun je zelf toch niet? Geef je plekje dan weg aan iemand anders, het is zonde als er plekken leeg blijven!
6. De winnaars krijgen van ons bericht met alle nodige informatie over de workshop, deze zal plaatsvinden op 13 oktober van 13:30 tot 16:00 (dit kan iets uitlopen, afhankelijk van de ontwerpen).

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
0

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Het Houtje vast - bedrijfsfilm