Houtbranden, schrijven in hout.

Een mooie tekst, de naam van je geliefde of van iemand die je nooit wilt vergeten… laat het branden in hout! Door middel van de techniek houtbranden schrijven wij een tekst in het hout.

Houtbranden is een techniek die al jaren gebruikt wordt voor het decoreren van houten objecten. Deze kunst wordt ook wel pyrografie genoemd. Wij gebruiken deze techniek om op een unieke manier een bijzondere afbeelding of tekst vast te leggen op hout, bijvoorbeeld op een snijplank of ringendoosje.

Tijdrovend werk?

Of het veel tijd kost om dit te maken? Wij tekenen de letters of afbeelding uit op het hout en gaan vervolgens met een speciale houtbrander over de lijnen heen. Je hebt hier een vaste hand voor nodig en ieder stuk hout reageert weer anders. Maar oefening baart kunst en het houtbranden behoort na veel oefenen tot onze vaardigheden! Voor € 1,25 per letter / teken kun je iets persoonlijks op een houten item laten branden.

Grote oplagen of lange teksten?

Ook voor ons is het niet mogelijk om alles met de hand te doen, zoals grote oplagen, lange teksten en gedetailleerde afbeeldingen of zelfs een foto. Deze worden op het hout gebrand met een speciale machine. Naast dat dit sneller is, kunnen we het ook voor een lagere prijs aanbieden. Heb je hier interesse in, neem dan contact met ons op.

Bekijk ook ons maatwerk houtbranden en laat je inspireren!

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
0

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Houtschijven - houtsoortenMuurschilderingen, wandschildering, belettering schilderwerk